Vi har ca 15 hester og ponnier i vår rideskole, alt fra shetlandsponnier til store hester. Alle våre hester er veldig snille, litt sta (som alle rideskolehester skal være), ridbare og flere har mye rutine. Noen har tidligere gått konkurranse – og de elsker stell og kos.  Alle hestene har sin sjarm uansett rase og størrelse!

Hos oss har vi en policy om at hestene våre er våre beste venner og vi behandler dem deretter. De får variert trening både på ridebanen og på tur. Når de har fri går de i flokk sammen ute hele dagen hele året rundt. Om sommeren går de på beite og er «bare hest».  De elsker å leke sammen i flokk og det gjør at de går godt sammen når de er inne på jobb i rideskolen.

Rideskolehestene går 1-2 timer hver dag i rideskolen. Hver helg har de fri, det samme i skoleferier. Vi synes at hesten helse og trivsel er meget viktig, derfor har de så mye fri. Da gleder de seg til og å være på jobb igjen. Om sommeren går alle hestene på beite, og de har da fri 2-3 uker på forsommeren før det er rideleir i 5 uker, før de så har 4 uker fri. Da får de være bare hest, gå på grønne beiter, leke og sove ute.