Nancy – Eier og driver Sørbyøya Hestesenter

Hun har jobbet med hest hele livet, og er ponnitrav instruktør. Hun har også jobbet i Sandefjord kommune i over 20 år, da som miljøarbeider på Bugården eldresenter. Siden 2000 har hun også jobbet med psykisk utviklingshemmede i bolig/avlastning. Hun har grunnkurs i ledelse av barn og unge fra Hest og Helse.

384147_221600944587430_1661374556_n

 

 

 

Sadie er Nancys søster og jobber i stallen som ligger litt lengre opp i veien. Der har Frode Hamre en egen avdeling: Stall Hamre, hvor han har travere som trenger et avbrekk, eller annen form for behandling. Sadie har holdt på med hest hele livet, jobbet som veterinærassistent og ponnitravinstruktør.

Hun er alltid blid og hjelper alltid til der det trengs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hege – Autorisert Trener II og profesjonell travtrener

Hun driver firmaet Stall HM og jobber mye med unghester, sprang og trav. Hun underviser både barn og voksne, samt konkurranse ryttere. Hege rir selv aktivt sprang og rir opp til Grand Prix nivå. Hun har startet flere NM. For og lese mer om Hege, gå inn på Stall HM. Hege kommer til senteret og har privattimer med stallens konkurranseryttere.

Nettsiden til Stall HM

 

 

 

Ina – Autorisert Trener I og DDA (dressurdommer) 

Hun er dressurrytter og underviser alle nivåer, hovedsakelig dressur. Reiser rundt i hele Vestfold som dressurtrener. Hun driver firmaet «Basic Dressage» en følelse av mestring. Har holdt på med hest i over 20 år og tidligere konkurrert i dressur på høyere nivå. Underviser litt i rideskolen og holder hjemmesiden oppdatert.

Nettsiden til Basic Dressage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda – stallhjelp og hun har ansvaret for hestene og hjelper til der det trengs

 

Linda har alltid vært glad i hest og begynte med hest i 5-6 års alder. Hun har alltid holdt på med hest gjennom hele livet og i ungdoms årene startet hun litt sprang. Linda har også jobbet med travhester, så Linda har mye erfaring rundt og med hest. Nå har hun hesten Luke som står oppstallet på gården, som hun trener sprang og dressur med! Hun er alltid blid og hjelpsom.

 

 

 

 

 

 

 

Ingar – Stallens hovslager

Han har skodd hester på heltid i over 26 år. Han er meget rolig og flink med hestene, og en veldig blid og hyggelig kar. Han sørger for at alle hestene på gården er godt skodd i forhold til vær og vind, både rideskolehestene og konkurransehestene!