Generelt for rideleir på Sørbyøya Hestesenter

Vi deler oss inn i grupper når vi rir etter ferdigheter. Alle får utdelt sin egen hest for uken, og vi har mange aktiviteter på programmet. Man kan selvfølgelig ta med egen hest – prisen er den samme. I tillegg til stallarbeid har vi to hesteaktiviteter hver dag. Vi rir sprang, dressur, tur, gymkhana og voltige.

Vi har DAGLEIR OG OVERNATTINGSLEIR.  Oppmøte for begge leirene er kl. 09.00 på tunet/stallen mandag. Alle ukene er det avslutning FREDAG KL. 16.00 hvor vi har oppvisning og avslutter etter ridning i rytterstuen med venner og familie. Dagleierne er fra kl. 09.00-16.30. Lunch er inkludert på DAGLEIERNE, og på OVERNATTINGSLEIRENE får man selvfølgelig frokost, lunch, middag og kveldsmat!


rideleirTA MED: 
ridetøy, sko/støvler med liten hel (gummistøvler fremfor joggesko), regntøy, badetøy, joggedress/fritidstøy. Sandaler er forbudt i stallen, men kan brukes etter hesteaktivitenene. Ta gjerne med skift hvis det regner og vindjakke dersom det skulle bli surt. Husk også solkrem og håndkle dersom man vil bade. De som skal på overnatting tar med klær for hele uken, samt dyne/sovepose og pute og toalettsaker. Vi har vester og hjelm for utlån dersom man ikke har det.